Lily en Dora zijn de eerste mannen die vrouwen zijn geworden

“Ontbrekende genderidentiteit met zijn vloer” is de zogenaamde wetenschappelijke taal. Vandaag worden seksveranderingsbewerkingen steeds populairder en worden meer betaalbaarder. Wie waren de eerste mannen die iedereen riskeerden, inclusief hun leven, om te worden wie ze eigenlijk waren?

Lily Elbe

28 september 1882 in Denemarken jongen Einar Magnus Andreas Vegerer. En in 1930 stierf hij over de handen van de grote dokter genaamd Ludwig Levi-Lenz, die werkte onder leiding van Magnus Hirschfeld. De dokter heeft Einar gedood, maar gaf het leven aan een andere persoon – een vrouw Lily Elbe, die bijna 50 jaar oud was, was opgesloten in het lichaam van de man.

Maar het begon allemaal toevallig. Vegener, veelbelovende student van de Royal Arts Academy in Kopenhagen, ontmoette zijn toekomstige vrouw Gottlib op dezelfde plaats – ze waren studenten en droomden er deden om echte kunstenaars te worden. Talent Gerda was superieur aan de vaardigheid van Einar. Haar werk verscheen op de pagina’s van Vogue en La Vie Parisienne, meestal tekende ze vrouwen. EINAR gaf voorkeur om landschappen te schrijven.

Op een dag kwam een ​​van de simultilianen niet bij de afgesproken tijd, en GERD stelde Einaru voor om haar te helpen en in een vrouwelijke jurk, kousen en schoenen te helpen. Die dag hief Lily haar hoofd voor de eerste keer op.

“Ik kan niet ontkennen, hoe vreemd het ook klonk dat ik me in dit geval leuk vond, – schrijft einar. – Ik vond het gevoel van zachte dameskleding leuk. Op dat moment voelde ik me thuis “.

In 1912 verhuisde het paar naar Parijs, waar Lily al openlijk had geleefd. Gerda werd haar beste vriend en advocaat, ze behoorde altijd tot een nieuwe vriend met begrip en ondersteuning. GERD vergezelde de “zuster” op de Balah, waar hij zag hoe lelie flirten met nietsvermoedende officieren. Er is een veronderstelling dat GERD homoseksueel was, maar er was geen bevestiging hiervan.

De jaren liep, lelie werd erger – ze was het zat om te doen alsof en leefde het leven van iemand anders. Ze wilde haar eigen. Alles werd verergerd door het feit dat Lily was alsof een ander persoonlijk anders is dan Einar. “Dachtloze, frivole, oppervlakkige vrouw”, vatbaar voor snikken en niet in staat om te spreken met een sterke man – zei in haar autobiografie. Einar en lelie waren precies het tegenovergestelde.

Tegen 1930 gaf Einar zich over: “Ik droogde, lelie wist het al lang geleden. Dit is hoe dingen zijn. Dag na dag worstelt ze allemaal felle “. Hij begon artsen te schrijven, maar hij werd geweigerd – sommige gediagnosticeerd door de kunstenaar Hysteria, anderen schreven dat hij gewoon gay was.

“Ik zei tegen mezelf dat, omdat mijn zaak eenvoudig onbekend viagra zonder recept is door de geschiedenis van de medische kunst, het gewoon niet bestaat, niet kan bestaan”. Einar gaat naar Duitsland. Na het overleven van de drie meest gecompliceerde operaties, opent hij eindelijk zijn ogen als lelie. Hij nam de naam Elbe ter ere van de rivier, waarvan de kust van zijn wedergeboorte was.

Hij werd verwijderd door de testikels, penis en getransplanteerde eierstokken. Helaas zijn de details van de operaties niet bekend – de meeste archieven werden vernietigd door de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog.

De Deense koning stemde ermee in om het huwelijk met de Herda te annuleren, en in oktober 1930, de echtgenoten. Later getrouwde Gerd met de Italiaanse officier die al haar toestand heeft geregeerd – GERD stierf zonder kroon in zijn zak in 1940. Maar Lily heeft het niet gezien.

Lily leefde bij de kunst dealer uit Frankrijk en droomde ervan hem een ​​kind te geven. “De meest gepassioneerde verlangen in mijn vrouwelijke leven is om een ​​moeder te worden.”. In september 1931 besloot ze om te transplanteren van de baarmoeder. Na de operatie stuurde ze een brief aan zijn zuster: “Nu weet ik dat de dood in de buurt is. Gisteravond zag ik een moeder in een droom. Ze nam me mee naar zijn armen en riep Lily, en zijn vader was er ook. “13 september 1931, Lily niet.

Na een halve eeuw, in 1980, zullen artsen cyclosporine openen – een stof die de afwijzing van getransplanteerde organen voorkomt.

Dora Richter

Maar Lily was niet de eerste man geboren man.

Rudolf werd geboren in 1891. Hij haatte zijn penis sinds de kindertijd – hij probeerde hem op zes te snijden. En hij begon te leven als een vrouw, die zichzelf zo duur belt. In zijn jeugd werkte hij als een serveerster, en later, op zijn geluk, vestigde zich op het Instituut voor Seksueel Onderzoek. Die Magnus Hirschfeld, die later de werking van Lily leidde, was helemaal niet geschokt door het vreemde gedrag van Dara. Hij belde zachtjes haar Dorochka, en het meisje werkte daar in dienst.

In 1922 stemde Hirschfeld in met Castrated Durat – hij verwijderde haar testikels en zaadtouw. De bewerking is veilig doorgegeven. Hirschfeld begon te bestuderen hoe de afname van testosteronniveau een anatomie beïnvloedt.

Dr. Felix Abrakam, een arts van het Instituut voor seksueel onderzoek, beschreef de transformatie als volgt: “De castratie

https://shop.berkahchicken.co.id/2022/09/overseas-women-intended-for-marriage/

had een effect, hoewel niet erg groot, haar lichaam was voller, stopte om een ​​baard te laten groeien, de eerste tekenen van borstontwikkeling begonnen groeien, en haar buik verwierf meer. vrouwelijk.

In 1931 maakte Dore Vaginoplasty – de eerste in de wereld.

Sexologist Levi-Lenz schreef: “Transvestieten waren erg moeilijk om een ​​baan te vinden. Zoals we weten, hebben ons instituut en nog een paar plaatsen travestieten ingehuurd, hebben we alles mogelijk gedaan om dergelijke mensen te bieden. We hebben vijf meiden – alle travestieten en ik zal het nooit vergeten, zoals op de een of andere manier in de keuken keek en vijf zag "Meisjes". Ze hebben gebreid en genaaid, bindende folkliedjes. Dit zijn de meest hardwerkende en eerlijke werknemers die ooit hebben gehad, en geen van de bezoekers heeft nog nooit iets opgemerkt. “.

Komt 1933. Nazis-studenten verbrandden boeken en vernietigden het instituut. Wat is er gebeurd met vier meisjes en duur of ze een aanval ervoeren – onbekend.

× How can I help you?