Orale seks heeft een positief effect op de gezondheid van vrouwen

Periodiek miskraamsyndroom, waarin de vrouw viagra kopen de foetus verliest tot de 20e week van de zwangerschap van drie keer en meer, beïnvloedt tot 1% van alle patiënten die in de ontwikkelde landen wonen. Redenen voor herhaalde miskraam kan verschillend zijn – anomalie van de baarmoeder, endocriene stoornissen, erfelijk en verworven trombofilie in moeders, chromosomale defecten en t.P. Voor veel paren, echter, de redenen voor periodieke miskraam en blijven niet geïdentificeerd.

Volgens het Nederlandse team van verloskundigen uit het Medisch Centrum van de Universiteit Leiden, kan een van de “blinde punten” tegen herhaalde miskraam mogelijk zijn door het feit dat de meeste bestaande studies op het gebied van immunologie van dit fenomeen zijn gebaseerd op de maternale immuunsysteem. Ze zeggen dat vaderlijke factoren niet zoveel hebben bestudeerd, hoewel bestaande studies laten zien dat mannen – en vooral hun sperma – het immuunsysteem van vrouwen vóór de conceptie kan beïnvloeden, evenals erna.

Er wordt aangenomen dat de meest specifieke maternale tolerantie voor Paternal-antigenen kan worden veroorzaakt door de effecten van spermatozoa. In dit geval kan de impact niet alleen vaginaal zijn, maar ook. mondeling.

Eén studie uitgevoerd in 2000 toonde aan dat orale seks en handeling van sperma inslikken tijdens het gecorreleerd met een afname van het gevallen van foetaal verlies bij DELETE vrouwen. Natuurlijk geeft de studie op geen enkele manier aan dat mensen of niet in orale seks zouden moeten of moeten zijn, “maar het team van Leiden was interessant om in de biologie achter deze das te graven.

× How can I help you?