7 gewoonten in bed die relaties kunnen vernietigen

Een van de beste momenten in het gezinsleven: ga verder naast elkaar, in stilte en rust wanneer de lamp comfortabel schijnt op een nachtkastje als je ergens overal hoeft te haasten, omdat je hier bent, ben je thuis, en naast je — Je geliefde. Waarom weiggen dit allemaal?

Neem geen rekening met het werkschema van elkaar

Misschien heb je al Bachelo-gewoonten gevormd — Lees een paar pagina’s wanneer je niet slaapt, of zie de show op tv, chat met een vriendin op Skype. Jij op kantoor voor twaalf, naar zijn ontmoeting tot negen. Of je hebt morgen een examen, en hij, integendeel, met succes doorgegeven het project. En er zijn chirurgen, leraren.

Een van de Formules of Family Well-Wezen: het licht in de slaapkamer wordt degene uitgeschakeld die eerder opstaat. Elk compromis tegen slaap is van onschatbare waarde en loont jarenlang gezond leven.

Seks stopte met verkopen. Wat ging er mis?

Statistieken: Scho Choloviki wil een kans willen.

10 frases die geen partner kunnen spreken

Doe niets om met elkaar te praten

Na een lange dag, het weghuis

, zorgen en gedoe, die je beschuldigt dat je droom — Spring in bed, sluit je ogen en verklaar dat de nacht al is gekomen? Maar probeer nog steeds een klein stukje bonte-stof van de dag te maken en voor haar man (vrouw). Die anders te vertellen over alle vreugde / verdriet van elke dag? Het is niet nodig om alles te bespreken en advies te geven, deel gewoon emoties.

Geef prioriteit aan iedereen die u noemt en ‘s avonds schrijft

Maak een gunst en weiger Instagram, Facebook en Twitter te bekijken. Tot morgen.

Als jullie allebei slapen met smartphones, is het om twee redenen schadelijk. Ten eerste is het blauwe scherm je emotioneel van elkaar, ten tweede, de kleur van het blauwe spectrum is kenmerkend voor de ochtendstralen, en het lichaam reageert op verhoogde opgewektheid. En dit betekent dat je vandaag niet slaapt en in de loop van de tijd, het gebrek aan slaap zal irritatie en intolerantie in relatie tot elkaar uitschakelen.

Ik ben niet tevreden met de relatie, maar deel ook met een partner.

Antwoorden op 6 van de meest ongemakkelijke vragen over seks die allemaal.

Waarom niet haasten met erkenning in liefde?

Manicure en pedicure

Gewoonte gesneden nagels in de slaapkamer… «Het geluid van de tweeters, plotseling en spiritueel verdeeld in de slaapkamer lijkt veel solide spot te zijn», — Zegt Family Therapist Becky Vestoneneen van Little Rock tadalafil in Arkansas. Ze deed deze conclusie omdat hij herhaaldelijk de klachten

over hun patiënten over deze gewoonte van hun partners hoorde.

Uitvinden verschillende manieren om nabijheid te voorkomen

Het begint allemaal met het feit dat je de partner rustig toestaat tot je klaar bent met het beëindigen van de zaak, en dan op de tenen van de tenen naar bed. De eerste veronderstelling die bij de geest komt, — Je wilt geen seks. Misschien is het? Je bent onmerkbaar veranderd in goede buren in de kamer en vermijd het hebben van seks?

Zweer en praat over onaangenaam

Zoals Bernard Show, het huwelijk — Dit is een unie tussen een man die niet kan slapen met een gesloten raam, en een vrouw die niet kan slapen als ze open.

Zoals Arthur Bloch zei, iemand die snapt, valt als eerste in slaap. In ieder geval moet u opmerkingen maken om niemand te beledigen en op zoek te gaan naar een uitweg.

× How can I help you?